AĞRI / TUTAK - 14 Nisan Ortaokulu

14 Nİsan Ortaokulu Okuyor

Okulumuz öğrencilerinin okuma alışkanlığını kazanmaları için her gün 1 saat okuma yapılmaktadır.

Velilerimizin de okuma programına destek olmalarını rica ediyoruz.

Gelecek için okuyan , araştıran, sorgulayan bir 14 Nisan Ortaokulu olma yolunda hiç durmadan ilerlemeyi devam edeceğiz.

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün başlatmış olduğu 3 T'den uzak projesi kapsamında bizlerde günde 1 saat veli ve öğrencilerimizi Televizyon, Tablet ve Telefondan uzaklaştırmak, okuma alışkanlığı kazandırmak için okulumuzdan başlamak üzere her güne okuma saati ekledik. Böylece okulda ve evde koordineli bir şekilde teknolojinin zararlarından uzak bir öğrenci profili oluşturmaya çalışmayı hedefliyoruz. 14 Nisan Ortaokulu olarak her güne başlamadan önce yarınımızın teminatları olan çocuklarımıza en iyi şartlarda eğitim nasıl verilir sorusunu soruyoruz. Çözüm olarak da bölgesel ve iklimsel durumlar göz önünde bulundurularak gerçekçi temeller üzerinde hazırlanmaktadır.

Yayın: 23.05.2019 - Güncelleme: 14.10.2019 21:13 - Görüntülenme: 401